fbpx

Wilt u ook een review plaatsen? 

Tweede leven

Ik heb Puzzletree leren kennen als een organisatie die zeer zorgvuldig met de spulletjes omgaat. In ons geval betrof het een oudere dame die heel zuinig op haar (vele) spulletjes was geweest. Het bezemschoon opleveren, gebeurt bij veel ontruimers vaak rucksichtslos.
Bij Puzzletree krijgen… Lees meer “Tweede leven”

Francis
Noordwijk
november, 2019

Vanuit de ambulante hulpverlening

Ik heb jullie aanpak zeer gewaardeerd. Ik heb gedurende het hele traject heel veel deskundigheid, voortvarendheid en nauwkeurigheid gezien. Ook de tussentijdse communicatie vond ik zeer waardevol. Knap hoe jullie helemaal aan wilden sluiten bij de wensen van mijn cliënt en ook zelf met initiatieven… Lees meer “Vanuit de ambulante hulpverlening”

Jolanda
Dordrecht
november, 2018

Reddende engelen

Ik wil jullie beiden heel hartelijk danken voor het leeg ruimen van het huis van mijn moeder! Jullie zijn mijn reddende engelen in deze moeilijke tijd en hoewel mijn moeder het niet meer beseft weet ik zeker dat ze jullie dankbaar is voor de fijne manier… Lees meer “Reddende engelen”

Corina
Hendrik Ido Ambacht
oktober, 2018

Bedankt voor de goede zorgen!

De Puzzletree is een geweldig bedrijf dat wordt gerund door twee fantastische dames die van aanpakken weten. Nadat mijn broer veel te jong overleed en een huis achterliet op anderhalf uur rijden van onze woonplaats, hielpen Thérèse en Astrid ons een nieuwe bestemming te vinden… Lees meer “Bedankt voor de goede zorgen!”

Hanneke
Amersfoort
augustus, 2018

Verhuizen op een zomerse dag

Heel hartelijk dank voor het regelen van mijn verhuizing! Ik zag er als een berg tegenop. Had me er geen zorgen over hoeven maken. Wat hebben jullie dat geweldig gedaan. Ik wist niet wat ik zag toen ik binnen kwam in mijn nieuwe huis.  Alles helemaal… Lees meer “Verhuizen op een zomerse dag”

Ineke
Apeldoorn
juli, 2018
Close Menu