Memories

memories

Vanaf het begin tot het einde is het gehele verhuis- en ontruimproces van het appartement van mijn moeder perfect verlopen.
Ik woon in Portugal, de Azoren,  en in het begin dacht ik: ‘hoe krijg ik de verhuizing voor mijn moeder die in Nederland woont, vanaf deze afstand voor elkaar’.
Ik kon echt niet het praktische deel van de verhuizing volledig voor mijn rekening nemen. Er kan veel digitaal worden geregeld, maar een oplevering van een appartement, het overhandigen van de sleutels, etc. Dat kan natuurlijk alleen maar wanneer je er fysiek bij bent.
Het is een proces waarbij je een betrouwbaar persoon moet zien te vinden.
Gelukkig heeft Thérèse van de Brug mij vanaf het begin tot het eind zéér goed geholpen.  Ze is secuur, respectvol, rustig, helder in de communicatie en is betrouwbaar. 
Ik ben blij dat mijn moeder weet dat haar spullen, die zij niet kon en wilde meenemen, door Thérèse een goede bestemming hebben gekregen (o.a. Vluchtelingenwerk, Kringloop).
Wij werden door haar goed op de hoogte gehouden. Bij twijfel werd er eerst aan ons gevraagd of de spullen wel weg konden.
Ze kijkt eerst naar wat het doet voor een persoon wanneer hij/zij van privé bezittingen afscheid moet nemen. En zij begrijpt dat proces. Dat geeft rust in het proces van ontruimen en verhuizen. Je merkt dat ze veel ervaring heeft.

Deel dit bericht

Ook een review plaatsen?

Stuur via onderstaand formulier jouw bericht met eventueel een foto. 

Zodra de review door ons is geplaatst ontvang je daarvan bericht.