fbpx

Wij kunnen u ondersteunen bij zowel aankoop als verkoop van uw woning.

Bij de verkoop van uw woning is het belangrijk dat deze er zo goed mogelijk uitziet voor een potentiƫle koper. Met relatief kleine ingrepen zoals schilder- of stucwerk kunnen wij dit bewerkstelligen. Kleine reparatiewerkzaamheden zoals bijvoorbeeld het dichten van gaten of het schilderen van de buitenkant kunnen al een andere indruk geven van de woning.

Het aanzicht van een woning bepaalt de eerste indruk dus ook een tuin op orde levert een positieve bijdrage.

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat de woning voldoet aan uw wensen. Dat geldt zowel voor de woning zelf als voor de locatie. Wilt u een toekomst vaste woning waar u heel lang kunt blijven wonen met alle zorgvoorzieningen nabij of zoekt u juist een woning in een kindvriendelijke wijk met scholen om de hoek? Wij bieden graag onze hulp aan bij deze zoektocht.

Heeft u uw oog al laten vallen op een woning ? Wij kunnen u volledig begeleiden van de eerste bezichtiging tot aan het wonen in uw nieuwe thuis.

Zowel bij verkoop als aankoop kunnen wij uw aanspreekpunt zijn voor de makelaar, notaris, hypotheekverstrekker of verzekeraar.

Close Menu