fbpx

De mens achter de Puzzletree

In 2016 is het idee geboren om samen een bedrijf te starten waar zowel wij als onze klanten blij van worden. Vooral dat laatste vinden we heel belangrijk, daarnaast geloven we sterk in elkaar helpen om het leven leuker te maken. We deden dit al in de vorm van vrijwilligerswerk maar konden daar niet al onze energie en ideeën in kwijt. Na grondig onderzoek en proefdraaien in 2017 hebben we de definitieve stap gezet en is begin 2018 de Puzzletree B.V. geboren.

We hebben in onze carières en persoonlijke omstandigheden veel ervaring opgedaan met mensen en hun persoonlijke wensen. Maar ook met de uitvoering van de diverse projecten. Daarnaast vullen we elkaar aan in kwaliteiten en interesses waardoor we een ijzersterk team zijn. Zo hebben we onder andere ervaring als mantelzorger en begeleiding van ouderen en gehandicapten, is Thérèse professional organiser en heeft Astrid brede projectmanagement ervaring. En natuurlijk weten we alles over verhuizen en wat daarbij komt kijken.
Naast het persoonlijke aspect staan wij voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Het is belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat we met u en uw eigendommen respectvol en zorgvuldig omgaan. Wij doen dit niet alleen, maar met een team van professionals.
We staan open voor al uw vragen via email of telefoon, maar maken ook graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Thérèse   &    Astrid
Close Menu