Onbezorgd verhuizen naar je nieuwe thuis

Verhuizen zonder zorgen, wij maken het je makkelijk!

Je hebt plannen om te verhuizen naar een andere woning. Vind je ook dat er altijd zoveel komt kijken en zie je hier tegenop? Of heb je geen tijd en zin in de rompslomp van een verhuizing? 

Wij bieden hier de oplossing voor en kunnen een volledig zorgeloze verhuizing voor je regelen. Natuurlijk kunnen we ook alleen specifieke onderdelen van een verhuizing voor je regelen. Je kiest zelf op welk gebied je ontzorgd wilt worden. 

Van adreswijziging tot het regelen van het verhuisbedrijf, van inrichting tot het inruimen van je kasten. Op een persoonlijke, betrouwbare manier helpen wij je met alle zaken die bij een verhuizing komen kijken. 

Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven die jouw verhuizing professioneel uitvoeren. 

Ons doel: zorgen dat je je direct thuis voelt in je nieuwe woning. We nemen je graag alle zorg uit handen.

Aanvullende diensten

Inpakken en uitpakken

Zelf in- en uitpakken of laten doen?

Inrichten

Hulp nodig bij het uitzoeken?

Opleveren oude woning

Zaken regelen en uitvoeren voor jouw oude woning?

Administratie

Adreswijzigingen, nieuwe maaltijdservice, begeleiding bij notaris .......

verhuizen-inpakken-uitpakken-opruimen

Inpakken en uitpakken

Ken je dat? Dat je na een verhuizing niets meer terug kunt vinden? Of dat er nog heel lang onuitgepakte verhuisdozen staan? Wij helpen je graag om in een ingericht, opgeruimd huis ook echt thuis te kunnen komen.

Op basis van jouw gewoontes en wensen zorgen wij ervoor dat alle spullen op door jouw gewenste plekken staan. Dat geldt ook voor het ophangen van lampen, spiegels, schilderijen of andere wandversieringen.

Wanneer je verhuist naar een kleinere woning kan het zijn dat je slechts een gedeelte van de inboedel kunt of wilt meenemen. Het is niet altijd eenvoudig om afstand te doen van jouw spullen. Wij kunnen je helpen om hier een keuze in te maken en zorgen ervoor dat dat wat niet meeverhuisd een goede bestemming krijgt.

Inrichten

Wat moet er allemaal gebeuren om van jouw nieuwe huis een echt thuis te maken?

Een nieuwe vloer? Moet er geschilderd en behangen worden?
Hoe zit het met de gordijnen? Komen er nieuwe of gaan de oude mee en passen die dan?
Misschien wil je wel een andere keuken of badkamer geplaatst hebben.

Wij helpen je graag bij het uitzoeken, plannen en maken van prijsafspraken voor de inrichting van jouw nieuwe woning.

Indien gewenst kunnen wij ook de begeleiding van de werkzaamheden voor je uitvoeren.

inrichten-nieuwe-woning-verhuizen
opleveren-woning-verhuizen

Opleveren oude woning

Of je nu een koop- of een huurwoning hebt, vaak moeten er nog zaken geregeld worden om de woning volgens de gemaakte afspraken op te leveren.

Wij kunnen zorgen dat behang en vloerbedekking wordt verwijderd; gaten in deuren en muren worden gedicht. Schilder- en schoonmaakwerkzaamheden behoren ook tot de mogelijkheden. Heb je zelf nog andere wensen? Alles is bespreekbaar.

Oplevering aan een woningbouwvereniging kunnen wij in direct overleg met hen doen om je zo alle zorg uit handen te nemen.

Administratie

Uiteraard moeten er ook andere zaken geregeld worden, zoals verhuizing van je electra- gas- en wateraansluitingen. Ongetwijfeld zijn er nog veel meer zaken die meeverhuisd of misschien zelfs wel herzien moeten worden. Internet, telefoon, nieuwe huisarts, tandarts, abonnementen op tijdschriften, verzekeringen.......

Indien gewenst kunnen wij deze zaken voor je regelen en zorgen we dat contracten worden opgezegd, nieuwe worden afgesloten en dat alles op tijd en goed geregeld is. Misschien is het zelfs nodig dat er notariële aktes, testamenten of andere rechtsgeldige documenten moeten worden aangepast of opgesteld. Het kan ook zijn dat er specifieke zaken op het gebied van belastingen voor je geregeld moeten worden.

Verhuiskaartjes? Geen probleem, ook dat regelen we graag voor je. Uiteraard kunnen we ook zorgen dat jouw post de eerste 3 maanden wordt doorgestuurd naar je nieuwe adres.

administratie-verhuizen

Ervaringen van klanten