Vanuit de ambulante hulpverlening

pluim-verhuizen-hulpverlening

Ik heb jullie aanpak zeer gewaardeerd. Ik heb gedurende het hele traject heel veel deskundigheid, voortvarendheid en nauwkeurigheid gezien. Ook de tussentijdse communicatie vond ik zeer waardevol. Knap hoe jullie helemaal aan wilden sluiten bij de wensen van mijn cliënt en ook zelf met initiatieven of voorstellen kwamen. Het was jullie daarbij nooit teveel. Er werd echt heel veel inzet en betrokkenheid getoond.

De combinatie van deskundigheid en betrokkenheid is zeer waardevol en voorziet in deze tijd zeker in een behoefte ben ik van mening. Ik beveel jullie organisatie dan ook van harte aan!

Jolanda, Dordrecht

Deel dit bericht

Ook een review plaatsen?

Stuur via onderstaand formulier jouw bericht met eventueel een foto. 

Zodra de review door ons is geplaatst ontvang je daarvan bericht.